WE IMPROVE OUR SHOPPING CENTER

At Factory Gliwice, we have introduced a number of ecological solutions:

  • We have a BMS system that allows us to optimize media consumption.

  • We have designed spacious and modern interiors consistent with eco-standards.

  • In the centre, we have implemented solutions that support saving water and electricity.

  • The building makes the most of the daylight that comes in through the wide skylights above the passageways.

  • Artificial lighting of the gallery was entirely made with energy-saving LED technology.

  • The air flow in the gallery is optimized to minimize heat loss. The air is also purified.

  • There are charging stations for electric cars in our car park.

#factorygliwice & you

Inspire, delight and share the moments spent in Factory Gliwice!

Do you want to see your photo here? Mark @factory_gliwice with #factorygliwice!

Don't miss nothing

Subscribe to the newsletter

Subscribe
Copyright NEINVER 2022